پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

سپاه در مناطق سیل زده چه کرده است؟

فرمانده کل سپاه در سخنانش به ارائه گزارشی از اقدامات سپاه در مناطق سیل زده پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 03
کد خبر: ۲۳۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر سلامی ظهر امروز در حاشیه کنگره ملی نقش امام راحل در دفاع مقدس و گرامیداشت 6200 شهید استان مرکزی با اشاره به اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در سطح کشور اظهار کرد: پروژه‌های تعریف شده در بسیج به لحاظ مقایس کوچک، اما زودبازده هستند.

 

وی تصریح کرد: در گام نخست ۵۷۲ پروژه محرومیت‌زدایی در استان مرکزی تعریف و شروع شده که به‌واسطه کنگره امروز ۳۶۲ مورد از آنها افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و مابقی نیز در دست اقدام است.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران بیان کرد: به همراه استان‌های کشور پروژه‌های جدیدی تعریف خواهد شد، مقام معظم رهبری در دیدار روز گذشته راه فوق‌العاده جدیدی را در عرصه خدمات اجتماعی، امداد و کمک به مردم، محرومیت‌زدایی و سازندگی گشودند، انشالله در این راه جدید انگیزه‌ها فعال‌تر و قوی‌تر به میدان خواهد آمد و ما از همه ظرفیت‌های مردمی، سپاه، دولتی و غیردولتی کمک خواهیم گرفت و سعی می‌کنیم نسبت به گذشته با ظرفیت چندبرابری خود را با انتظارات مقام معظم رهبری هماهنگ کنیم.

 

سلامی خاطرنشان کرد: تاکنون در این زمینه موفق بوده‌ایم اما انتظارات بیشتر است، در سطح کشور ۴۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی تعریف شده که تاکنون ۱۵ هزار مورد از آنها بهره‌برداری شده و مابقی نیز به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید، پس از اتمام این پروژه‌ها به تعریف پروژه‌های جدید خواهیم پرداخت و این چرخه ادامه خواهد داشت.

 

وی با اشاره به ساخت واحدهای مسکونی سیل‌زده در کشور نیز گفت: سهم سپاه پاسداران ۲۰ هزار واحد مسکونی تعریف شده که تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ مورد تحویل داده شده و مابقی نیز در دست اجرا است.

 

وی در پاسخ به سوالی در خصوص روی میز نبودن گزینه‌های دشمن نیز گفت: ما هم‌اکنون قدرتمند و شکست‌ناپذیر شدیم و به موازات آن دشمنان نیز ضعیف شده و توانایی عکس‌العمل در مورد توانمندی‌های ما را ندارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار